Retningslinjer for personvern

Sist oppdatert: 26.05.2024

Definisjoner

Personopplysninger betyr enhver informasjon knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person («den registrerte»); en identifiserbar fysisk person er en som kan identifiseres, direkte eller indirekte, særlig ved henvisning til en identifikator som et navn, et identifikasjonsnummer, lokaliseringsdata, en nettidentifikator eller til en eller flere faktorer som er spesifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identiteten til den fysiske personen;

Behandling betyr enhver operasjon eller sett av operasjoner som utføres på personopplysninger eller på sett med personopplysninger, enten ved automatiserte midler eller ikke, som innsamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, tilpasning eller endring, gjenfinning, konsultasjon, bruk, utlevering ved overføring, spredning eller på annen måte tilgjengeliggjøring, justering eller kombinering, begrensning, sletting eller ødeleggelse;

Profilering betyr enhver form for automatisert behandling av personopplysninger som består i å bruke personopplysninger til å evaluere visse personlige aspekter knyttet til en fysisk person, særlig for å analysere eller forutsi aspekter vedrørende den fysiske personens ytelse på jobb, økonomiske situasjon, helse, personlige preferanser, interesser, pålitelighet, atferd, lokalitet eller bevegelser;

Behandlingsansvarlig betyr den fysiske eller juridiske personen, offentlige myndighet, byrå eller annet organ som, alene eller sammen med andre, bestemmer formålene og midlene for behandlingen av personopplysninger; der formålene og midlene for slik behandling er bestemt av unionsretten eller medlemsstatenes lovgivning, kan den behandlingsansvarlige eller de spesifikke kriteriene for dens utnevnelse være fastsatt av unionsretten eller medlemsstatenes lovgivning;

Databehandler betyr en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, byrå eller annet organ som behandler personopplysninger på vegne av den behandlingsansvarlige;

Mottaker betyr en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, byrå eller annet organ, som personopplysningene utleveres til, enten det er en tredjepart eller ikke. Offentlige myndigheter som kan motta personopplysninger innenfor rammen av en bestemt undersøkelse i samsvar med unionsretten eller medlemsstatenes lovgivning skal imidlertid ikke anses som mottakere; behandlingen av disse dataene av disse offentlige myndighetene skal være i samsvar med de gjeldende databeskyttelsesreglene i henhold til formålene med behandlingen;

Tredjepart betyr en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, byrå eller organ som ikke er den registrerte, den behandlingsansvarlige, databehandleren og personer som, under direkte autoritet av den behandlingsansvarlige eller databehandleren, er autorisert til å behandle personopplysninger;

Samtykke fra den registrerte betyr enhver frivillig, spesifikk, informert og utvetydig indikasjon på den registrertes ønsker ved hvilken han eller hun, ved en erklæring eller ved en klar bekreftende handling, gir sitt samtykke til behandling av personopplysninger som gjelder ham eller henne;

Brudd på personopplysninger betyr et brudd på sikkerheten som fører til utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring, uautorisert utlevering av eller tilgang til personopplysninger som overføres, lagres eller på annen måte behandles;

Konsern betyr et kontrollforetak og dets kontrollerte foretak;

Tilsynsmyndighet betyr en uavhengig offentlig myndighet som er etablert av en medlemsstat i henhold til artikkel 51 i GDPR;

Generelt

Denne kunngjøringen sammen med de generelle vilkårene tilgjengelig på nettstedet, angir grunnlaget for hvordan vi vil behandle personopplysningene vi samler inn fra deg eller som du gir oss. Les følgende nøye for å forstå våre synspunkter og praksis angående dine personopplysninger og hvordan vi vil behandle dem. Ved å registrere en spillerkonto på nettstedet bekrefter du at du godtar denne personvernerklæringen. Vær oppmerksom på at hvis du ikke godtar vilkårene i denne personvernerklæringen og velger å ikke gi nødvendige personopplysninger, kan din tilgang til visse funksjoner og tjenester som tilbys på dette nettstedet være begrenset.

Vær oppmerksom på at denne personvernerklæringen utgjør en avtale mellom deg og selskapet. Det er viktig å merke seg at denne personvernerklæringen kan oppdateres og revideres periodisk. Selv om vi vil gjøre rimelige anstrengelser for å informere deg om eventuelle betydelige endringer, anbefaler vi at du regelmessig gjennomgår denne personvernerklæringen for å holde deg informert om våre nåværende praksiser vedrørende innsamling, bruk og beskyttelse av dine personopplysninger. Din fortsatte bruk av nettstedet og/eller dets tjenester vil utgjøre din aksept av personvernerklæringen.

www.24casino.com verdsetter din integritet og personvern høyt og forplikter seg til å håndtere alle dine personopplysninger på en gjennomsiktig, rettferdig og lovlig måte. Denne personvernerklæringen (sammen med vilkårene og betingelsene og cookie-politikken) angir grunnlaget for hvordan www.24casino.com samler inn, lagrer og bruker dine personopplysninger når du besøker vårt nettsted, samt hvilke rettigheter du har, og hvordan loven beskytter disse rettighetene i henhold til forordning (EU) 2016/679 fra Europaparlamentet og Rådet av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer i forbindelse med behandling av personopplysninger og om fri utveksling av slike opplysninger, og oppheving av direktiv 95/46/EF (generell databeskyttelsesforordning).

Dette nettstedet er kun ment for personer over 18 år, og vi samler ikke bevisst inn data om personer under denne alderen. Hvis det blir klart for oss at vi har samlet inn personopplysninger om personer under 18 år på grunn av misbruk av vårt nettsted, gjør vi vårt beste for å sikre at slike data behandles i samsvar med gjeldende lovgivning.

Om oss

Nettstedet www.24casino.com ("Casino", "Nettsted", "Selskapet", "Vi", "Oss", "Vår") eies og drives av Dama N.V., et selskap registrert og etablert i henhold til lovene i Curaçao, med registreringsnummer 152125 og registrert adresse på Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao. Dama N.V. er lisensiert og regulert av Antillephone N.V. (lisensnr. 8048/JAZ2020-013).

Som behandlingsansvarlig har vi en juridisk forpliktelse i henhold til spillreguleringer å behandle personopplysninger fra spillere for å tillate dem å delta i spill og gi dem tilleggstjenester.

Når vi nevner "Selskap", "Konsern", "vi", "oss" eller "vår" i denne personvernerklæringen, refererer vi til Dama N.V.

Vi tar ditt personvern på alvor. Av denne grunn har vi utnevnt en personvernrådgiver (DPO) hvis ansvar er å overvåke at selskapet er i samsvar med sine juridiske forpliktelser med hensyn til behandling av dine personopplysninger, og som er ditt kontaktpunkt for eventuelle spørsmål knyttet til denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om denne politikken, inkludert enhver forespørsel om å utøve dine juridiske rettigheter og klager over brudd på dine rettigheter, vennligst kontakt vår DPO på e-post [email protected].

Kontakt oss

Du kan alltid kontakte oss angående denne politikken hvis du ønsker å:

  • 1. Bekrefte nøyaktigheten av personopplysningene vi har samlet inn om deg;
  • 2. Spørre om vår bruk av dine personopplysninger;
  • 3. Forby fremtidig bruk av dine data til direkte markedsføringsformål;
  • 4. Motta en kopi av personopplysningene lagret om deg;

Hvis du har samtykket i å motta reklamemateriell ved registrering, kan vi bruke dine personopplysninger, inkludert din e-postadresse og telefonnummer, for å sende deg markedsføringskommunikasjon angående produkter, tjenester og kampanjer, basert på ditt samtykke. Dette kan inkludere informasjon om produkter og tjenester fra våre forretningspartnere, for eksempel leverandører av casinospill. Du kan konfigurere dine markedsføringspreferanser i din personlige konto ved å følge lenken www.24casino.com/profile/general/info.

1. Oppdatere eller rette opp informasjonen du har gitt oss (i slike tilfeller må du gi oss bevis som vi rimeligvis kan kreve for å gjennomføre slike endringer). Merk at det er ulovlig å gi oss falsk informasjon om deg, og det er ditt ansvar å sørge for at vi alltid er oppdatert med dine korrekte data.

For å oppfylle dine forespørsler i samsvar med denne personvernerklæringen, kan du bruke følgende kommunikasjonsmidler:

Vennligst merk at i noen tilfeller kan e-poster havne i søppelpost eller ikke nå mottakeren i det hele tatt av tekniske grunner.

Hvis din forespørsel ikke blir besvart innen 10 dager, anbefaler vi sterkt at du kontakter oss igjen for avklaring ved å bruke alternative kommunikasjonsmetoder.

Vi respekterer og verdsetter ditt personvern. Du kan alltid kontakte personvernrådgiveren via [email protected] i tilfeller hvor:

  • du tror at ditt personvern har blitt krenket;
  • frister for utførelsen av forespørselen om en kopi av dataene blir overskredet;
  • du trenger avklaring av bestemmelsene i denne personvernerklæringen;
  • du ønsker å motta en kopi av dine personopplysninger lagret under alle Dama N.V.-lisenser;

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Noen ganger kan det ta oss lengre tid enn en måned hvis din forespørsel er spesielt kompleks eller du har gjort flere forespørsler. I så fall vil vi varsle deg og holde deg oppdatert.

Informasjon vi samler inn

  • Informasjon du gir oss. Dette inkluderer all informasjonen du gir oss når du fyller ut skjemaene på våre konto registreringssider, samt andre data du videre sender via nettstedet eller e-post. Dette inkluderer informasjon du gir når du registrerer deg for å bruke vårt nettsted, abonnerer på vår tjeneste, gjør innskudd, innsatser eller uttak på vårt nettsted, deltar i chatrom, aksepterer bonuser eller andre kampanjer tilgjengelig på vårt nettsted, all due diligence-dokumentasjon du deler med oss, inkludert spørreskjema om formue og støttedokumentasjon, og når du rapporterer et problem eller klager til oss. Informasjonen du gir oss kan inkludere ditt navn, brukernavn, adresse, fødselsdato, bostedsland og nasjonalitet, identifikasjonsnummer, e-postadresse og telefonnummer, økonomisk informasjon og kredittkortinformasjon, personlig beskrivelse, identitetsbevis, adressebevis, bevis på midler og fotografi;
  • Teknisk informasjon, inkludert Internett-protokoll (IP)-adressen som brukes til å koble datamaskinen din til Internett, din påloggingsinformasjon, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling, nettleserplugin-typer og versjoner, operativsystem og plattform, informasjon om ditt besøk, inkludert fullstendige Uniform Resource Locators (URL), informasjon mottatt fra informasjonskapsler. Vennligst se vår cookie-policy for flere detaljer om typene informasjonskapsler som brukes;
  • Spilldata. Spill du har spilt og varighet på hvert spill og side, sideinteraksjonsinformasjon;
  • Analyseinformasjon. I noen tilfeller kan vi samle inn informasjon om din bruk av tjenestene, slik som bruken av applikasjoner, loggfiler, brukeraktivitet (f.eks. sider vist, tid brukt på bestemte sider, nettlesing, klikk, handlinger, osv.), tidsstempler, varsler, osv. Denne informasjonen samles inn blant annet for å feilsøke feil og problemer samt for forsknings- og analyseformål knyttet til din bruk av tjenestene;
  • Informasjon vi mottar fra andre kilder. Dette er informasjon vi mottar om deg hvis du bruker noen av våre nettsteder eller tjenester som drives av konsernet. I tilfelle du bruker kontoer på flere nettsteder drevet av konsernet, kan vi samle informasjon om deg generert fra hvert nettsted i et dataregister. Disse dataene er viktige for oss for statistiske formål, men også spesielt relevante innenfor rammen av våre forpliktelser til å motvirke hvitvasking av penger og ansvarlig spill som følge av loven.

I løpet av leveransen av tjenester til deg, samarbeider vi også tett med tredjeparts databehandlere, felles eller/og uavhengige datakontrollere (inkludert, for eksempel, forretningspartnere, underleverandører i tekniske, betalings- og leveransetjenester samt for levering av markedsføringsinformasjon (slik som CRM-verktøyleverandører, e-postmarkedsføringspartnere, SMS-leverandører, postutsendelser og utgående samtaletjenester), annonseringsnettverk og tilknyttede nettverk, analyseleverandører, due diligence-etterretningsselskaper, søkeinformasjonsleverandører, kredittopplysningsbyråer). Denne kategorien inkluderer informasjon vi mottar fra våre utgivere, annonsører og andre partnere som vi samarbeider med for å hjelpe oss med å levere annonser og personlig innhold til deg og gjenkjenne deg på tvers av nettlesere og enheter. Dette kan inkludere pseudonyme annonsøridentifikatorer som noen annonsører eller andre tredjeparts annonseplattformer velger å dele med oss. Databehandlere behandler personopplysninger i henhold til våre skriftlige instruksjoner, og deres aktiviteter vil være begrenset til de som er nødvendige for å hjelpe oss med å levere tjenesten til deg.

Kategorier av data vi lagrer om deg

Personopplysninger betyr enhver informasjon om en person som kan identifiseres direkte eller indirekte. Dette inkluderer ikke data der identiteten har blitt fjernet (anonyme data).

De personopplysningene som samles inn og behandles om deg, kan grupperes i følgende kategorier:

  • Identitetsdata inkluderer fornavn, mellomnavn, etternavn, e-post, brukernavn eller lignende identifikator, fødselsdato, kjønn;
  • Kontaktdata inkluderer bostedsadresse, e-postadresse, telefonnumre og andre tilgjengelige kommunikasjonsmidler;
  • Økonomiske data inkluderer detaljer om din lønn og formue, detaljer om kilder til midler brukt til å sette inn penger hos oss, samt bankkontodetaljer, betalingskort eller betalingskontodetaljer, inkludert informasjon inneholdt i bankutskrifter, skanninger av dokumenter som bekrefter din inntekt og lignende dokumentasjon samlet inn til KYC-formål;
  • Transaksjonsdata inkluderer detaljer om innskudd og uttak, innsatser og andre detaljer om spillene du har spilt på våre nettsteder;
  • Tekniske data inkluderer Internett-protokoll (IP)-adresse, din påloggingsdata, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling og sted, typer og versjoner av nettleserpluginer, operativsystem og plattform og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til dette nettstedet;
  • Bruksdata inkluderer informasjon om hvordan du bruker vårt nettsted, produkter og tjenester, nettidentifikator for å logge inn (e-post), passord (kryptert), spill spilt, innloggings- og utloggings-tidspunkter, spillets varighet, bonuser og kampanjer krevd, ansvarlig spill-informasjon, grenser og historikk og AML-klassifisering;
  • Markedsførings- og kommunikasjonsdata inkluderer dine preferanser i mottak av markedsføring fra oss og tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser;
  • Spesielle kategorier av personopplysninger. Hvis du selv gir oss slik informasjon og for å oppfylle våre juridiske forpliktelser, må vi også samle inn noen spesielle kategorier av personopplysninger om deg, for eksempel: Informasjon relatert til ansvarlig spill som kan anses som medisinske data, informasjon om din rase eller etniske opprinnelse, som kan innhentes fra dokumentene du lastet opp.

Hvordan vi kan bruke informasjonen din

Informasjon du gir oss:

  • for å utføre våre forpliktelser som følger av vilkårene inngått mellom deg og oss og for å gi deg spilltjenester som du ber om fra oss, for å akseptere dine innskudd og behandle dine uttak, for å utføre svindelhåndteringsprosesser, for å svare på eventuelle spørsmål eller klager du måtte ha, samt andre tilknyttede saker knyttet til hovedtjenestene vi tilbyr deg;
  • gitt at du har gitt samtykke til å bli kontaktet med markedsføringsinformasjon fra konsernet, for å gi deg informasjon om våre tjenester, bonusskjemaer og kampanjer og informasjon om produktene og kampanjene tilknyttet nettsteder drevet av konsernet eller dets merker;
  • for å gi tilpasset annonsering på nettstedet basert på dine interaksjoner med nettstedet eller dine bruksdata;
  • for å varsle deg om endringer i vår tjeneste;
  • for å oppfylle forpliktelser som følger av anti-hvitvaskingslovgivningen og regler og forskrifter i henhold til denne, samt andre lover vi kan være underlagt fra tid til annen.

Informasjon vi samler inn om deg:

  • for å administrere vårt nettsted og for interne operasjoner, inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, forskning, statistikk og undersøkelsesformål. Slik informasjon vil vanligvis bli samlet inn gjennom bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon om informasjonskapsler, vennligst se vår cookie-policy som også gir veiledning om hvordan informasjonskapsler kan deaktiveres;
  • for å kontakte deg med markedsføringsinformasjon, for å gi deg informasjon om tjenester, bonusskjemaer og kampanjer og informasjon om produkter og kampanjer, nåværende eller fremtidige, tilbudt av merkevaren du registrerte deg hos eller med markedsføringsinformasjon om merkevarepartnere hvis du har uttrykt ditt samtykke til å motta slikt materiale;
  • for å utføre svindelhåndterings- og risikostyringsaktiviteter, inkludert tildeling av en risikoprofil eller risikostatus til din konto;
  • for å vurdere din atferd og mønstre gjennom nettstedet som vil bli brukt for å bygge en detaljert kundeprofil på deg, om forskjellige emner, inkludert men ikke begrenset til:
  • Et register over bonusmisbrukere kan opprettes av selskapet, og personer på denne listen kan ekskluderes fra fremtidige kampanjer eller til og med bli blokkert fra å bruke selskapets tjenester. Dette inkluderer analyse av andre typer svindel og svindelatferd.
  • Vi vil også overvåke dine transaksjoner og atferd for ansvarlig spill, for å sikre at din interaksjon med oss forblir morsom og underholdende og ikke farlig for deg. Vi kan tildele en ansvarlig spill-score til din konto basert på informasjonen vi samler inn og ansvarlig spill-spørreskjema som kan bli gitt til deg for utfylling. Som et resultat av vår vurdering kan du bli merket som en "problemspiller" eller utsatt for risikoene ved spilleavhengighet.
  • Som en del av vårt engasjement for å forhindre hvitvasking av penger og terrorfinansiering, kan vi også analysere dine personopplysninger og sammenligne dem med tredjeparts datasources, bygge en AML-profil på deg og tildele en risikopoeng til din konto basert på informasjonen du har gitt oss og informasjonen vi har samlet inn om deg. Vi vil også føre et register over alle høyrisikokunder fra et anti-hvitvaskingsperspektiv.

Vennligst merk at for disse formålene bruker vi delvis profilering med den endelige beslutningen utført av mennesker, men logikken bak profileringen og informasjon om den kan ikke avsløres siden det vil gjøre det mulig for kunder å omgå disse kontrollmekanismene som er ment å beskytte vår virksomhet og etterleve juridiske forpliktelser.

  • for å forbedre vårt nettsted for å sikre at innholdet presenteres på den mest effektive måten for deg og for din datamaskin;
  • for å tillate deg å delta i interaktive funksjoner på vår tjeneste, når du velger å gjøre det;
  • som en del av våre anstrengelser for å holde vårt nettsted sikkert og trygt;
  • for å måle eller forstå effektiviteten av annonseringen vi leverer til deg og andre, og for å levere relevante kampanjer til deg;
  • for å komme med forslag og anbefalinger til deg om våre produkter.
  • Vi kan også samle inn, bruke og dele aggregerte data som statistiske eller demografiske data for ethvert formål. Aggregerte data kan være avledet fra dine personopplysninger, men regnes ikke som personopplysninger i henhold til loven ettersom disse dataene ikke direkte eller indirekte avslører din identitet. For eksempel kan vi aggregere dine bruksdata for å beregne prosentandelen av brukere som får tilgang til en bestemt nettstedfunksjon. Imidlertid, hvis vi kombinerer eller kobler aggregerte data med dine personopplysninger slik at de direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personopplysninger som vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Informasjon vi mottar fra andre kilder:

Vi vil kombinere denne informasjonen med informasjonen du gir oss og informasjonen vi samler inn om deg. Vi vil bruke denne informasjonen og kombinerte informasjonen til formålene angitt ovenfor (avhengig av typene informasjon vi mottar). Andre kilder inkluderer tredjepartsleverandører av aldersverifiseringsverktøy, identitets- eller adresseverifiseringstjenester, regulatorer eller enheter som fører sentrale databaser over problemspillere, leverandører av PEP- og sanksjonssøk, og andre lignende leverandører som vi kan inngå avtaler med fra tid til annen. Vi kan også motta informasjon om deg samlet fra andre nettsteder drevet av konsernet som hjelper oss med å levere en bedre tjeneste til deg eller holde bonusmisbrukere og problemspillere borte fra våre tjenester.

Lovlig grunnlag for behandling av personopplysninger

Vi har beskrevet nedenfor, i tabellform, alle måtene vi planlegger å bruke dine personopplysninger, og hvilket juridisk grunnlag vi baserer oss på for å gjøre det. Vi har også identifisert hva våre legitime interesser er, hvor det er aktuelt. Når det gjelder behandling av personopplysninger basert på en juridisk forpliktelse, viser vi til bestemmelsene i anti-hvitvaskingsdirektivet (EU) 2015/849 fra Europaparlamentet og Rådet, og den maltesiske spilleloven (Cap 583).

Data samlet innHvordan samler vi inn dine data?Formål med innsamlingenJuridisk grunnlag for databehandling
Identitetsdata – dette inkluderer fullt navn, e-post, brukernavn etter eget valg, fødselsdato, kjønnForespurt ved registrering

(1) Kundeidentifikasjon og opprettelse av unik kundeprofil

(2) Kundeidentifikasjon for anti-hvitvaskingsformål

(3) Identifikasjon av kunden ved kontakt

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Juridisk forpliktelse

(3) Utførelse av kontrakt

Kontaktinformasjon – dette inkluderer e-postadresse, hjemmeadresse, mobiltelefonnummer, skype eller annen tilgjengelig kommunikasjonsmetodeForespurt ved registrering og/eller KYC-prosedyre

(1) Kundeidentifikasjon og opprettelse av unik kundeprofil

(2) Kontakte kunder for supportformål

(3) Distribusjon av markedsføringsmateriale for merkevaren

(4) Distribusjon av markedsføringsmateriale for andre konsernmerker

(5) Verifikasjon av spilleridentitet

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Utførelse av kontrakt

(3) Samtykke

(4) Samtykke

(5) Juridisk forpliktelse

Data nødvendig for verifikasjonsformål – dette inkluderer dine identifikasjonsdokumenter, adressebevis og muligens kilder til midler, kilde til formue.Må lastes opp på spillerprofil ved forespørsel; kan bli forespurt enten via popup på nettstedet eller via e-post.

(1) Verifikasjon av spilleridentitet

(2) Nødvendig for at vi skal kunne overholde AML-lovgivningen

(1) Juridisk forpliktelse

(2) Juridisk forpliktelse

Økonomiske data – dette inkluderer økonomiske detaljer knyttet til dine innskudds- og uttaksmetoder etter eget valg, derfor dine bankdetaljer, betalingskortdetaljer eller alle relevante detaljer knyttet til de valgte betalingsmetodene.Samlet inn ved innskudd eller uttak av midler på spillerkontoen. Kan også bli samlet inn der vi har spørsmål via e-post / chat / samtaler.

(1) Nødvendig for å gi deg tjenesten (dvs. å sette inn midler på spillerkontoen)

(2) Nødvendig for KYC-sjekker (kilder til midler)

(3) Nødvendig for cyberkriminalitetssjekker

(4) For å sikre en lukket-løkkepolitikk

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Juridisk forpliktelse

(3) Legitimitet interesse

(4) Juridisk forpliktelse

Transaksjonsdata – dette inkluderer detaljer knyttet til betalinger gjort til og av deg;Automatisk generert når innskudd og uttak blir gjort

(1) Nødvendig for å gi deg tjenesten

(2) Nødvendig for å overholde AML-lovgivningen og krav til spillisens

(3) Nødvendig for å spore din aktivitet for ansvarlig spill-tiltak

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Juridisk forpliktelse

(3) Juridisk forpliktelse

Spilldata – dette inkluderer detaljer knyttet til spillene du spiller på vårt nettsted (dvs. din spillaktivitet)Automatisk generert med spillaktivitet

(1) Nødvendig for å gi deg tjenesten

(2) Nødvendig for å overholde fjernspill-lovgivningen

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Juridisk forpliktelse

Data relatert til din kommunikasjon med oss (via e-post, live chat, telefonsamtale)E-postkorrespondanse og live chat når kontakt blir gjort, telefonsamtaler kan bli tatt opp for journalføringskrav

(1) Nødvendig for å gi deg tjenesten (for kundespørsmål, kommunikasjon av nødvendige problemer)

(2) Kan bli brukt til å håndtere risiko, få profesjonell rådgivning eller etablere og forsvare våre juridiske krav, enten i retten eller i en utenomrettslig prosedyre

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Legitimitet interesse

Profildata - Data relatert til dine spillvaner og preferanserAutomatisk generert med spill, eller ved bruk av informasjonskapsler for å logge preferanser

(1) Kan bli brukt i aggregert og anonymisert form for å forbedre tjenesten

(2) Kan bli brukt for en mer personlig brukeropplevelse

(3) Segmentering for AML og ansvarlige spill-tiltak

(4) Målrettet markedsføring

(1) Legitimitet interesse. Data i anonymisert form er ikke lenger personopplysninger etter det.

(2) Samtykke

(3) Juridisk forpliktelse

(4) Samtykke

Ansvarlig spill-dataSelvvurderingstest

(1) Profilering av ansvarlig spill

(2) Identifikasjon og undersøkelse av spillaktivitet for ansvarlig spill-formål

(1) Juridisk forpliktelse

(2) Legitimitet interesse

Teknisk data - dette kan inkludere din Internett-protokoll (IP) adresse, din påloggingsdata, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling og plassering, operativsystem og plattform.
Bruksdata - inkluderer data relatert til hvordan du bruker vårt nettsted
Informasjonskapseldata

(1) Plassering data / IP brukt for å sikre at kunden ikke er fra et begrenset eller høyrisikoland

(2) Plassering data / IP adresse også brukt for å sikre at de ikke bruker proxys eller VPN-er, for å sikre at de ikke misbruker bonuser eller begår svindel ved applikasjonssvindel

(3) Alle andre data (inkludert plassering og IP) brukes for å forbedre nettstedets funksjonalitet, feilsøke tekniske problemer, opprette flere produkter for forskjellige plattformer

(1) Juridisk forpliktelse

(2) Legitimitet interesse

(3) Legitimitet interesse

Mine RTP-data – Kan inkludere din treffrate, totalt antall spinn, samlet RTP på din konto, din egen RTP sammenlignet med spillenes RTP-er, største gevinst på spesifikke spill og innsatsen plassert for å oppnå den gevinstenAutomatisk generert med spill

(1) For å sikre at vi er i samsvar med alle relevante krav angående RTP for våre tjenester.

(1) Juridisk forpliktelse

Informasjonskapseldata – vennligst se vår Informasjonskapselpolicy for mer informasjon om hvordan og til hvilke formål vi samler inn dine informasjonskapsler.
Deling av data

På grunn av naturen av vår tjeneste, for å behandle dine data som forklart ovenfor i denne personvernerklæringen, kan vi måtte dele dine personopplysninger med et antall betrodde tredjeparter. Disse tredjeparter inkluderer:

  • Ethvert medlem av konsernet som krever tilgang til dine personopplysninger for å gi de tjenestene du etterspør. Data vi mottar og samler inn om deg kan deles med ethvert medlem av konsernet, og disse dataene kan brukes av dem for å forhindre svindel og bonusmisbruk, for AML og ansvarlig spill-grunner i oppfyllelsen av konsernets juridiske forpliktelser og legitime forretningsinteresser;
  • Til alle medlemmer av konsernet for formålene å la disse andre konsernenhetene kontakte deg med informasjon om deres produkter og tjenester, gitt at du har gitt ditt samtykke til å motta direkte markedsføring relatert til andre nettsteder drevet av konsernet.
  • Ansatte i selskapet, spesielt personvernrådgiver, anti-hvitvaskingsansvarlig, betalings- og anti-svindelanalytikere, kundestøtteagenter, medlemmer av kundelojalitetsteamet, VIP-spillermanagere samt andre utvalgte ansatte, skal også ha tilgang til dine personopplysninger med det formål å utføre sine oppgaver og gi deg assistanse samt å gi de tjenestene du har etterspurt

Våre ansatte som har tilgang til eller er knyttet til behandlingen av spillerens personopplysninger, har signert konfidensialitetsavtaler (NDA) for å respektere den konfidensielle naturen til spillerens informasjon.

  • Spillleverandører – noen ganger krever våre spillleverandører tilgang til utvalgte dataattributter (som brukernavn og IP-adresse, for eksempel), for å gi oss spillene du spiller på vårt nettsted. For å sjekke deres personvernerklæring, vennligst besøk den relevante nettsiden til spillleverandøren;

Når du spiller casinospill utviklet av NetEnt, gjelder også NetEnts personvernerklæring. Denne policyen finner du her.

  • Betalingsleverandører og tilhørende tjenesteleverandører – tilsvarende kan vi dele noen av dine personopplysninger med betalingsleverandørene du bruker for å gjøre og motta betalinger på vårt nettsted. For å sjekke deres personvernerklæring, vennligst besøk den relevante nettsiden til betalingsleverandøren du har brukt;

Hvis nettstedet må dele data med sine betalingsbehandlere for å lette betalingstransaksjoner i samsvar med deres personvernerklæringer. (Spesielt behandles de fleste bankkorttransaksjoner av Trustly hvis personvernerklæring gjelder for slike transaksjoner. Transaksjoner kan også behandles av Bambora eller Paysafe);

  • Markedsføringspartnere – hvor du gir oss ditt samtykke til å sende deg markedsførings- og kampanjemateriell, kan vi dele dine kontaktopplysninger (slik som e-postadresse eller postadresse) med våre markedsføringspartnere som tar seg av utsendelsen av alt vårt markedsføringsmateriell til deg, inkludert kampanje-e-poster og SMS, direktepost og til tider telefonsamtaler til deg.
  • Statlige eller regulerende myndigheter – vi kan, hvis nødvendig eller autorisert ved lov, gi dine personopplysninger til rettshåndhevende myndigheter, statlige eller regulerende organisasjoner, domstoler eller andre offentlige myndigheter. Vi kan bestride slike krav når vi mener at kravene er uforholdsmessige, vage eller mangler tilstrekkelig autoritet, men vi lover ikke å utfordre hvert krav;
  • Kundekommunikasjonsprogramvare – vi bruker en tredjeparts programvare for å hjelpe oss med å kommunisere med deg. Denne programvaren gjør det mulig for oss å sende deg e-poster og chatte med deg i live chat når du har spørsmål;
  • AML- og svindelverifikasjonsverktøy, leverandører av alders- og identitetsverifiseringsverktøy og andre leverandører som generelt kan verifisere Know Your Customer (KYC)-informasjon – vi kan bruke tredjeparts programvare for å gjennomføre visse AML- og svindelverifikasjonssjekker som kreves for å oppfylle våre juridiske forpliktelser i denne forbindelse.
  • I tillegg til det ovennevnte, kan vi også utlevere personopplysninger hvis vi kjøper nye virksomheter. Hvis selskapet gjennomgår noen strukturelle endringer som en fusjon, oppkjøp av et annet selskap eller et delvis oppkjøp, er det mest sannsynlig at våre kunders personopplysninger vil bli inkludert i salget eller overføringen. Vi vil som en del av vår policy informere våre spillere via e-post før vi gjennomfører en slik overføring av personopplysninger.
  • Utvalgte tredjeparter, under en databehandlingsavtale med oss, som sikrer beskyttelsen av dine personopplysninger, inkludert:
  • med våre advokater, rådgivere, konsulenter som vi kan engasjere fra tid til annen for å håndtere risiko, få profesjonell rådgivning eller etablere og forsvare våre juridiske krav, enten i retten eller i en utenomrettslig prosedyre. Dette kan kreve tilgang til personopplysninger;
  • med statlige organer, reguleringsmyndigheter som registrerer problemspillere eller for andre ansvarlige spill-formål.
  • med ethvert selskap, statlig organ, reguleringsmyndighet som fører et register eller en database med mål om å forhindre kriminalitet, hvitvasking av penger eller finansiering av terrorisme og spredning.

Vi sørger alltid for at enhver tredjepart som har tilgang til dine personopplysninger er forpliktet til å respektere sikkerheten til dine personopplysninger og å behandle dem på en lovlig måte til enhver tid og i samsvar med vår personvernerklæring og strenge atferdskoder. Vi tillater ikke noen tredjeparts tjenesteleverandører å bruke dine personopplysninger til deres egne formål. Behandling av slike tredjeparter (også kjent som "databehandlere") utføres kun for spesifikke formål og i samsvar med våre instruksjoner som behandlingsansvarlig og på våre vegne, og slike tredjeparter kan bare bruke dine personopplysninger i den utstrekning vi selv har rett til. Videre, i alle tilfeller, forsøker vi å sikre at vi ikke deler mer data enn nødvendig for at tjenesteleverandørene skal kunne utføre behandlingsaktivitetene i samsvar med våre instruksjoner.

Overføring av personopplysninger utenfor EØS

Det kan være nødvendig for oss eller våre tjenesteleverandører å overføre dine personopplysninger til land utenfor Den europeiske union (EU), Det europeiske frihandelsområdet (EFTA) og Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) for å kunne tilby deg våre tjenester eller engasjere med tjenesteleverandører og databehandlere. Imidlertid, i samsvar med personvernforordningen (GDPR), er vi forpliktet til å sikre beskyttelsen av dine personopplysninger under disse overføringene.

Denne overføringen kan være nødvendig for å gi deg våre tjenester, slik som:

  • a) Behandle dine innsatser og betalingstransaksjoner;
  • b) Gi deg spilltjenester og andre tilknyttede tjenester som du søker fra vårt nettsted;
  • c) Identifisere og utføre nødvendige verifikasjonskontroller;

For å garantere et passende beskyttelsesnivå for dine personopplysninger under overføringer til tredjeland, implementerer vi passende garantier som Europakommisjonens standard kontraktsklausuler for databeskyttelse. Vi tar også alle nødvendige tiltak for å sikre at dine opplysninger og data behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen og alle gjeldende databeskyttelseslover.

Ved å bruke våre tjenester og få tilgang til vårt nettsted, aksepterer du mulig overføring av dine personopplysninger til tredjeland og implementeringen av disse garantiene. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse overføringene, ikke nøl med å kontakte oss.

Databevaring

Vi vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene de ble samlet inn for. Disse formålene kan omfatte tilfredsstillelsen av eventuelle juridiske, regnskapsmessige eller rapporteringskrav.

Når vi bestemmer den passende bevaringsperioden som gjelder for dine data, tar vi flere faktorer i betraktning, slik som formålene vi samler inn og behandler slike data for, gjeldende lover og/eller regulatoriske krav som pålegges oss, naturen og sensitiviteten til personopplysningene, og de potensielle risikoene knyttet til uautorisert bruk eller utlevering av slike data.

Som angitt i våre vilkår og betingelser, kan både du og kasinoet bestemme deg for å stenge din spillerkonto når som helst. Etter stenging av din konto, vil vi beholde dine personopplysninger på rekord så lenge det kreves ved lov. Disse dataene skal bare brukes hvis det kreves av kompetente myndigheter i tilfeller av forespørsler om finansielle og skattemessige opplysninger, svindel, hvitvasking av penger eller etterforskning av annen ulovlig aktivitet.

Vi kan også beholde anonymiserte derivater av dine data for å forbedre vårt innhold og markedsføringskommunikasjon der ingen automatiserte beslutninger er involvert.

Du må være oppmerksom på at på grunn av anti-hvitvaskingsregler i lisensierte spilljurisdiksjoner i Den europeiske union, er vi forpliktet til å beholde personopplysninger om spillere sendt inn ved registrering og alle data overført i løpet av den operative perioden for en spillerkonto i minst fem år fra siste spillers transaksjon eller kontolukking. Derfor kan forespørsler om sletting før utløpet av denne perioden ikke tas i betraktning.

Dine rettigheter

Databeskyttelsesloven gir deg, som registrert, visse rettigheter i visse omstendigheter. I samsvar med loven har du rett til:

  • Å be om tilgang til dine personopplysninger - Dette betyr at du har rett til å be om, gratis, en kopi av personopplysningene vi har om deg;
  • Å be om korrigering av dine personopplysninger - Dette betyr at hvis noen personopplysninger vi har om deg er ufullstendige eller unøyaktige, har du rett til å få dette rettet. Vær oppmerksom på at vi kan trenge at du gir bevis og dokumentasjon (for eksempel ID-dokumentasjon eller adressebevis) for å støtte din forespørsel. Den kan avslås på grunn av våre juridiske forpliktelser;
  • Å be om sletting av dine personopplysninger - Dette betyr at du kan be om sletting av dine personopplysninger der vi ikke lenger har et juridisk grunnlag for å fortsette å behandle eller beholde dem. Vær oppmerksom på at denne rettigheten ikke er absolutt - det betyr at vi ikke vil være i stand til å tilfredsstille din forespørsel der vi er forpliktet ved en juridisk forpliktelse til å beholde dataene, eller der vi har grunn til å tro at beholdningen av dataene er nødvendig for å forsvare oss i en juridisk tvist;
  • Å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger der vi baserer oss på våre legitime interesser (eller de til en tredjepart) for å behandle dine data, og du mener at vår behandling av dine data på en slik måte påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. I noen tilfeller kan vi imidlertid være i stand til å demonstrere at vi har et overbevisende legitimt grunnlag for å behandle dine data som kan overstyre dine rettigheter og friheter. Du kan sende inn dine protester mot behandlingen av dine personopplysninger på grunnlag av de ovennevnte legitime selskapets interesser ved å kontakte vår DPO;
  • Å be om begrensning av behandlingen av dine personopplysninger - Du kan be oss om å midlertidig suspendere behandlingen av dine personopplysninger i et av følgende scenarier: (a) der du ønsker at vi fastslår nøyaktigheten av dataene, (b) der vår bruk av dataene er ulovlig, men du ikke ønsker at vi sletter dem, (c) der du trenger at vi beholder dine data selv når vi ikke lenger trenger dem for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav, eller (d) der du har protestert mot bruken av dine data, men vi må verifisere om vi har overstyrende legitime grunner for å bruke dem;
  • Å be om overføring av dine personopplysninger (dvs. dataportabilitet) - Dette betyr at du kan be oss om å gi deg visse data vi behandler om deg slik at du kan overføre dem til en annen behandlingsansvarlig. Denne rettigheten gjelder kun data anskaffet gjennom automatiserte midler som du opprinnelig ga ditt samtykke til at vi bruker, eller der vi brukte dataene for å utføre våre forpliktelser i henhold til en kontrakt med deg;
  • Å trekke tilbake ditt samtykke når som helst der vi baserer oss på ditt samtykke for å behandle dataene. Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst gjennom kontoprofilinnstillingene på nettstedet;
  • Å klage til en tilsynsmyndighet;

For å utøve dine rettigheter som forklart ovenfor, kan vi måtte be om spesifikk informasjon om deg for å hjelpe oss med å verifisere din identitet. Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at vi er sikre på at personen som vi utleverer dine personopplysninger til, virkelig er deg.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å svare på alle legitime forespørsler innen en måned fra innlevering av en forespørsel. Hvis din forespørsel er spesielt kompleks, eller hvis du har gjort flere forespørsler i en viss tidsperiode, kan det ta litt lengre tid. I så fall vil vi varsle deg om denne forlengelsen.

Automatiserte beslutninger

Ved etablering og gjennomføring av vårt forretningsforhold, bruker vi generelt ikke helautomatiserte beslutninger. Hvis vi bruker denne prosedyren i enkeltstående tilfeller, vil vi informere deg om dette separat, forutsatt at det er et juridisk krav.

Sikkerhet for dine data

Vi anerkjenner herved at vi ved innsamling og behandling av dine personopplysninger for å administrere din spillerkonto, er bundet av strenge juridiske bestemmelser om beskyttelse av personopplysninger.

Derfor forplikter vi oss til å beskytte dine personopplysninger og respektere ditt personvern i samsvar med beste forretningspraksis, gjeldende forskrifter og moderne teknologi. Som en forpliktelse til å tilby sikre tjenester til spillere, vil vi ta alle rimelige forholdsregler for å sikre at alle data du har sendt til oss forblir trygge.

Vi har iverksatt passende sikkerhetstiltak for å forhindre at dine personopplysninger ved et uhell går tapt, brukes eller blir tilgjengeliggjort på en uautorisert måte, endres eller utleveres. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine personopplysninger til de ansatte, agenter, kontraktører og andre tredjeparter som har et forretningsbehov for å vite.

Spillerkontoer kan bare nås med spillerens unike ID og passord. Du kan også konfigurere tofaktorautentisering (2FA) som ekstra beskyttelse mot uautorisert bruk av din konto. Du er ansvarlig for å holde din påloggingsinformasjon konfidensiell og sikre at den ikke kan nås av en annen person.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Ved å bruke nettstedet vårt aksepterer du vår Retningslinjer for informasjonskapsler.